ДЯДО КОЛЕДА ИЗНЕНАДА С ПОДАРЪЦИ ДЕЦА И МЛАДЕЖИ В „СЛЪНЧЕВ ДЕН”

Стартът на Коледните празненства в Симитли бе даден с посрещане на Дядо Коледа в Дневен център „Слънчев ден” в квартал „Ораново” съвместно с младежите от Дневен център за възрастни с увреждания- втори корпус. Децата и младежите от центровете направиха невероятно представление пред погледа на своите близки и кмета на Община Симитли Апостол Апостолов. Те се превъплътиха в зеленчуци и плодове, в забавни приказки, които бяха разказани от кака Поли и бате Брано от Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев”. Те, като едни от най- верните приятели на децата в Симитли, не спряха да ги забавляват в незабравимо коледно шоу. Коледни песни и стихотворения поднесоха на гостите си усмихнатите деца и младежи, които бяха най- щастливи от случващото се.

Голямата изненада, която всеки чака през празничен декември, е Дядо Коледа, затова днес, той пристигна с голям чувал подаръци и обсипа всички потребители на центровете. Най- големият помощник на Белобрадия старец в подсигуряването на подаръците бе кметът Апостолов. Сладкарски цех „Адес Трейд” ЕООД подари на всички лакомства, които да радват децата на празничната трапеза.

Коледното шоу продължава и през следващата седмица, като Белобрадият старец с пълен чувал подаръци за Коледа ще премине през всички социални и детски заведения.

Comments

comments