Дървени интериорни врати

vrati

Вратите от дървен материал се харесват от всеки поради няколко причини. Те са много по- стилни и естетсвени от синтетиката и пластмасата. Придават многотоплина и уют на всеки един дом. Както естествения цвят на дървото, така и всеки един негов нюанс, въздейства отпускащо и успокояващо.

На пазара се предлагат различни дървени масивни или фурнирни врати. Масивните създават усещане за близост до природата, а моделите им са най- разнообразни форми, подходящи за всякакъв вид обзавеждане. Освен за вътрешно обзавеждане, масивното дърво дава дъзможност да се проектира в различни модификации и за портални врати. От друга страна, порталните врати могат да се използват като шкафове, когато да направени двулециви. Много хора се възползват от тази опция и по този начин си спестяват доста пространство в дома.

Интериорните врати София могат да се изработят и по индивидуален дизайн, в зависимост от стила и цялостното обзавеждане на дома. Могат да се приложат още и редица варианти като плъзгащи се врати или тип хармоника, чрез които да се прегради голямо пространство. Друга идея е да се направи красив дървен параван, който да отделя различни части от дадено помещение. Всичко това придава на всяко помещение много стил и домашен уют.

Повечето жилища, които новото строителство днес предлага, имат големи помещения, служещи едновременно за кухня и дневна, което в последствие обаче за някои домакини се оказва малко непрактично. При тези случай дървеният интериор може да бъде едно красиво и многофункционално решение.

Дървените интериорни врати са отличен начин да осъществите един елегантен и ефектен преход между старинното и съвременното. Чарът на една стара къща е точно в нейната дървена конструкция и нейното оформление. Но за да се впишат всички съвременни удобства, без които не можем, като техника и оборудване, естественото дърво е точно този елемент, който може да свърже два толкова различни стила в един уникален.

Comments

comments