Доц. д-р Милен Михов – кандидат за президент на ПП ВМРО: Министър Кацаров да подаде оставка

 

От днес Министерството на здравеопазването въвежда изискване за притежание на зелен COVID сертификат за повечето дейности на закрито. Такъв документ се издава срещу завършен цикъл на ваксинация, установено с PCR боледуване или тест срещу коронавирус, направен до 72 ч. От ВМРО поискаха оставката на здравния министър Стойчо Кацаров. 

Мерките  се отнасят за баровете, ресторантите, кината, театрите, концертите, музеите, галериите, моловете, магазините над 300 квадрата, фитнесите, спортните клубове и басейните. Изискването засяга работещите в лечебните заведения, но не се отнася за учителите.

Реакциите не закъсняха, а критиците на тези мерки ги определиха като ненавременни и допълнително отежняващи за хората.

Доц. д-р Милен Михов – кандидат за президент на ПП ВМРО – Българско национално движение също коментира темата днес в Благоевград, където заедно с кандидата за вицепрезидент Мария Цветкова бяха на посещение.
Той бе категоричен, че много от мерките са наложени по начин,  който поставя българите  пред много въпроси и трудности, въпреки обещанията на служебното правителство, че това ще се случи поетапно  и съобразено с нуждите на хората.
Г-н Стойчо Кацаров взе мерките за 24 часа, по същия „гербаджийски“ начин, по който се правеше преди, вместо да стане плавно, постепенно и обмислено.“, категоричен е доц. д-р Михов. 
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments