Добрата новина: Приятел на Стефан Апостолов от Нидерландия ще дарява по 10 000 лева годишно за инвитро процедури

Днес от личния профил във фейсбук на кандидата за народен представител Стефан Апостолов от ПП „ГЕРБ“ научихме изключително добра новина. Новина свързана с неговата благородна кауза от години, а именно да помага на семейства с репродуктивни проблеми. До момента кандидатът за народен представител от община Симитли Стефан Апостолов е помогнал на над 100 двойки с репродуктивни проблеми и дарява всеки месец средства от своята заплата в помощ на едно добро дело – да помага за създаването на нов живот!

Ето, какво сподели и самият Стефан Апостолов в профила си във фейсбук: „Доброто лесно намира последователи. Знаете, че от години имам една кауза – да подкрепям двойки с репродуктивни проблеми. До момента съм помогнал финансово на над 100 такива двойки за извършване на необходимите инвитро процедури.

За мен е мисия да дарявам част от заплатата си на народен представител всеки месец на хора, които искат да имат най-ценното на този свят – своя рожба.

Моят приятел от Нидерландия – Marc Leusen, наскоро разбра за тази моя кауза. И веднага я взе присърце. Той също ще подкрепя двойки с репродуктивни проблеми, като ще осигурява всяка година по 10 000 лева! Искам да му благодаря и да го уверя, че средствата, които ще дарява, буквално ще означават живот!

Жестът на Марк за пореден път ме убеди, че правя нещо полезно и важно, нещо ценно и неповторимо – помагам да се създаде нов живот!

Приятели, ако искате да продължим успешно да помагаме на тази мисия, можете да ме подкрепите като отбележите 22 в квадратчето за Коалиция „ГЕРБ-СДС“ 122 и в кръгчето с преференциите!
Много сме! Силни сме!“

 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Comments

comments