Дни след „раздялата“ със ст.треньора си ОФК „Пирин“ загуби от „Добруджа“ с 2:1. Кой ще поеме отговорността сега?

Броени дни след като отборът на „Пирин“ остана без старши треньора си Й.Самоковлийски, понесе загуба от 2:1 от отбора на „Добруджа“.Макар, че поведоха в резултата още в десетата минута с попадение на Тони Тасев от дузпа, второто полувреме се оказа трудно за орлетата и те допуснаха две попадения, в 51-та минута от дузпа отбеляза Кристиян Димитров, а в 87-та Георги Димитров оформи крайният резултат.
След рокадите от последната седмица и поисканата оставка на Самоковлийски, тази загуба отваря логичният въпрос: „Кой ще поеме отговорността сега?“. Развитието и управлението на „Пирин“ напоследък отварят доста повече въпроси, които до момента така и не намират отговор.В града упорито се носи слух,че приближеният до кмета Камбитов -Ивайло Благов/Кучката/ е този който има ръководна функция в отбора и от него се определят доста от нещата. Ако това се окаже вярно, ще трябва да се зададе и въпроса: „Кой всъщност управлява общинският футболен клуб: Кметът, Предс.на общ.съвет Р.Тасков, Общинският съвет или Ивайло Благов/ каквото и да е неговата връзка с отбора/?“
С всяка загуба, намаляват шансовете на тима да влезе в „А“ група и ако няма кой да поеме отговорност за случващото се, много вероятно тимът няма да успее да се справи. А искат ли изобщо самият отбор и управляващите го това да се случи е поредният въпрос, който ще остане без отговор.

Comments

comments