Днес е „неверният“ петък

Мъже и жени, дръжте партньорите си под око – днес е „неверният“ петък или денят, в който хората най-често се възползват от цялата суета около празниците, за да кръшкат, пише в. „Дейли стар“, позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания.

Последният петък преди Коледа се явява идеалното извинение за неверните представители на двата пола да слагат рога на половинките си, тъй като е най-популярният ден за служебни партита или предпразнични запои с приятели.

Проучване сред 1000 регистрирани членове в сайт за запознанства на семейни хора показва,че преди да се посветят на близките си по празниците, кръшкачите се възползват от последната работна седмица преди Коледа.Пикът на изневерите е в петъчния ден.

От анкетата става ясно, че 76% от кръшкачите вече са изневерили или ще изневерят на половинките си през тази седмица.Повече от половината от анкетираните признават, че използват предпразничното време като прикритие за извънбрачните си забежки.

Над 82% от мъжете споделят, че харчат много повече пари за подаръци на любовниците си, отколкото за законните си половинки.
18 декември е и денят, в който „другата жена“ ще получи подаръка си за Коледа.
И докато любовниците се радват на маркови дрехи, обувки, бельо и бижута, пред съпругите си неверните мъже ще се „отчетат“ с козметични комплекти, парфюми, пуловери, предмети за дома и книги.

Comments

comments