Дневен хороскоп за 9 февруари

Овен

Този петък ще ви се струва, че всичко става прекалено бързо. Всъщност в живота често се случва така. Вие нямате вина за това. Приемете го като знак, че трябва да си починете и да намалите темпото.

Телец

Близнаци

Този петък ще сте душата на компанията. Вашите приятели ще са истински щастливци. Все пак не се раздавайте докрай, оставете нещо и за себе си. Не пренебрегвайте половинката си.

Рак

Този петък денят ще бъде горещ и напрегнат, независимо от температурата навън. Ще ви е трудно да си поемете дъх от събитията, които ще се променят със скоростта на светлината. Вечерта останете у дома си, за да успеете да се наспите.

Лъв

Този петък не разпилявайте енергията си с много неща, насочете вниманието си и силите само към едно нещо. Само така денят ще е ползотворен. Най-малкото разсейване може да провали намеренията ви и денят да бъде пропилян.

Дева

Този петък бъдете искрени. Още от сутринта направете нещо от сърце, при това без да очаквате похвала или благодарност. Отплатата, разбира се, ще дойде, но на един по-късен етап. Просто бъдете доволни, че сте направили добро.

Везни

Този петък ще виждате и чувате само това, което искате. Вечерта ще ви върне обратно в реалността. Хубаво е да го направите сами, за да се предпазите от неприятното приземяване и стреса.

Скорпион

Този петък е най-добре да дадете път и на слушателя у себе си, особено ако прекарате деня с други хора. В противен случай рискувате срещата ви да не се повтори скоро. Вечерта ще имате приятен телефонен разговор с ваш стар приятел.

Стрелец

Този петък ще бъдете нещо повече от най-добрия си образ. Не пестете усилия да бъдете истински добри. Възнаграждението няма да закъснее, но не се фиксирайте в него.

Козирог

Този петък дайте предимство на работата по дома. Колкото и да ви е неприятно, ще трябва да приключите с нея преди да се насочите към удоволствията. Пуснете си музика и нещата ще минат по-безболезнено.

Водолей

Този петък ще сте така замаяни от вашите бъдещи планове, че няма да сте много приятен  събеседник. Ако имате уговорка, опитайте се да обърнете достатъчно внимание на човека, с когото разговаряте. По-късно ще можете да наваксате в размислите, когато останете насаме със себе си.

Риби

Този петък трудно ще се намери някой или нещо, което да разклати баланса във вас. Усмивката ви ще е странна, ако не искате учудени погледи бъдете честни, да са избегнете множеството въпроси.

Comments

comments