Дневен хороскоп за 7 февруари

Овен

Тази сряда най-добре запазете мнението си и не споделяйте твърде крайни мисли. ко мислите, че това, което ви хрумва е много важно, може да го запишете и да изчакате да го споделите в по-подходящ момент.

Телец

Тази сряда не поемайте чужди задължения, не се колебайте да откажете, който и да ви помоли. Егоизмът сега ще е здравословен и дори животоспасяващ за вас. Не се претоварвайте и насилвайте за нищо.

Близнаци

Тази сряда бъдете предпазливи. Не предприемайте пътуване или отложете вече планирано такова. Някой може да се опита да ви заблуди или въвлече в съмнително начинание. Употребата на алкохол ви е противопоказна. Внимавайте и с приема на лекарства.

Рак

Тази сряда бъдете по-търпеливи към себе си. Изпитвате противоречиви чувства. В такива моменти е най-добре да се изчака преди да се предприемат, каквито и да било решаващи действия.

Лъв 

Тази сряда ви очакват приятни промени в офиса. Натоварването ви ще се намали, така че ще имате повече време да започнете да реализирате някои от проектите, които сте планирали по-рано, но не сте имали време за тях.

Дева

Тази сряда се опитай да намерите време за всички онези мънички и приятни неща, за които по принцип не ви стига времето. Не забравяйте да полеете цветята и да се уговорите с приятели за вечерта.

Везни

Тази сряда ще имате пълна свобода на действие в служебна сфера. Не се страхувайте да експериментирате. Единственото условие е начинанието да бъде съпроводено с нужната доза дисциплина.

Скорпион  

Тази сряда намерете време да разпуснете. В този ден няма да ви се занимава със сериозни неща, което е напълно разбираемо предвид времето навън. Вечерта обещава приятни романтични преживявания и постигането на ваши лични цели.

Стрелец

Тази сряда подбирайте внимателно думите си особено сред близки хора. Казаното от вас днес може да ви навреди в бъдеще. Не споделяйте идеите и плановете си. Имайте предвид, че денят може да замъгли трезвата ви преценка.

Козирог

Тази сряда ще бъде приятен дена за вас, в който да прекарате часове в сладки приказки с приятели или любимия човек. Какво по-хубаво от това! Не се претоварвайте физически и най-добре отложете фитнеса или друг вид подобно натоварване за друг ден.

Водолей

За да не ви накарат външни обстоятелства да претърпите загуби, най-добре помислете от какво бихте се лишили по свое желание. Компромис трябва да има и най-добре да го направите вие самите.

Риби

Тази сряда стъпете здраво на земята. Витаенето в облаците ще ви е напълно противопоказно. Мечтите ви нека останат в застой за по-подходящи времена. Използвайте всеки момент, за да се забавлявате.

Comments

comments