Директорът на ВиК – Благоевград инж.Петър Тунев – уволнен

От днес ВиК- Благоевград има нов директор в лицето на инж.Росица Димитрова, след като вчера заповед за уволнение получи бившият вече шеф на дружеството инж.Петър Тунев. Заповедта е дошла в късния след обяд вчера, подписана от вицепремиера и министър на регионалното развитие и благоустройство Екатерина Захариева.

Припомняме,че името на инж.Тунев , бе замесено в множество сигнали до прокуратурата, единият от които бе скандалното назначаване на сина му на работа в дружеството без обявен конкурс.На евроизборите ,пък се заговори ,че той открито назначава и толерира служители ,които подкрепят определена политическа формация.
На 11.09.2012 година инж.Петър Тунев седна на стола на Божидар Спасов във водното дружество. Той бе назначен със заповед на регионалния министър Лиляна Павлова за директор на държавното дружество „Водоснабдяване и канализация“ с благословията на кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов и Областният координатор на ПП ГЕРБ в Пиринско Даниела Савеклиева. – photo_verybig_1058658

Comments

comments