Див екшън в бургаски мол: Изхвърлиха рускиня от бутик заради панталон от 210 лева

Див екшън се разигра в бутик в мол „Галерия Бургас”, заради опит на рускиня да върне закупена предния ден стока. Причината за истинска женска война между търговка и купувачка, достойна за сюжет на филм, е панталон на цена 210 лева, който чуждестранната клиентка иска да върне обратно и да й се възстановят парите.
Видеото, заснето очевидно от недоволната рускиня, се разпространява вече в социалната мрежа с рускоговорящи потребители и беше предоставено от читатели и на „Флагман“. Вижте го и преценете сами какво е провокирало крясъците пред един от търговските обекти в мола, пред който за малко не хвърчат женски коси.

”Излизай веднага от магазина ми, махай се, ще те наритам. Да не съм те видяла, ако искаш – извикай полиция. Не мога да се разправям с такива като вас, ако всички идват и връщат. Заминавайте, за да не извикам бодигарда. Ще се научите, че идвате в бутик, тук не се взима и не се връща. Иначе – отивайте в „Зара””, крещи търговската от магазина, в който има иначе изискани дамски дрехи. Очевидно руската клиентка е била подготвена за подобен скандал, защото тя се опитва да сдържи тона, а цялата разправия е заснета чинно от камерата на телефон. „Прекрасно“ и „Что вы делаете?“, пита смирено рускинята, но не отстъпва от магазина, въпреки хвърлената на пода торбичка с покупката. Не е ясно дали преди да закупи стоката, тя я е изпробвала и каква е действителната причина да иска да й се възстановят парите.

Търговката е изнервена до краен предел, което показва, че явно не е първия й сблъсък с подобни клиенти. Вижте видеото, което е кръстено „Однажды в Болгарии“

Comments

comments