Децата на Симитли ще поемат властта на 1 юни

И тази година Община Симитли е подготвила пъстра програма за Международния ден на детето. По традиция в Симитли децата поемат управлението за 1 юни.
В 9:00 часа сутринта в понеделник новият екип ще поеме ключа от общинска администрация и ще застъпи на първия си работен ден. След официалното представяне на детския парламент в 10:00 часа на площад „Септември” ще настане детско царство. За всички деца на Симитли общинска администрация е организирала Спортен турнир под мотото: ,,Раздвижи се” с много музика и награди.
Площадът ще бъде разделен на 6 сектора, в които ще се провеждат игри. Междувременно за доброто настроение на празнуващите ще има цветна програма от мажоретни състави, фолклорни танци, песни и много забавления. В програмата ще се включат също и децата от детските заведения и СОУ „Св.Св. Кирил и Методий” Симитли.
За усмивките на малчуганите за пореден път ще се грижат и кака Поли и бате Бранко от Благоевградски младежки театър, които ще са водещи на празничната програма. Общинска администрация кани всички деца на Община Симитли и техните родители да се забавляват заедно на най – големия празник на децата – 1 юни. ”Нека доставим удоволствие на най- малките членове на нашата община, защото децата са нашето богатство и наши продължители”, апелират от общината.

Comments

comments