Дамски чанти – колекция пролет/лято 2016

2111da

Тук ще ви представим 5 от най – новите модели дамски чанти за пролетно летният сезон тази година.

Малки ръчни чанти
Модните тенденции ни връщат към малките аксесоари, които трябва да се държат в ръката, така те подчертават изящността на китката. Формите на този вид дамски чанти са наистина невъобразимо много. Сред тях са произведения на такива дизайнери като Lela Rose, Diane von Furstenberg и Valentino. Всеки от техните модели изглежда бляскаво благодарение на някоя избрана художествена форма като например плик за писма на Diane von Furstenberg, като този този модел е декориран и с флорални мотиви.

Дамски чанти тип каубойско седло
Тези чанти през 2016 – та ще са издържани в стил Дивият Запад. Това разбира се диктува и цвета, и материалите и декора. Плетената чантичка на Philosophy само е различна с модерното си излъчване, но и тя е в същият натурален кафяв цвят характерен за тези модели.

Дамски чанти от кожа
До сега дълго време се използваше изкуствена кожа при направата на дамски чанти и сега изведнъж нещата се променят на 180 градуса през 2016 – та година. Не е изключено до това да е довела любовта към натуралните неща, така насърчавана от водещите марки. Пъстри разцветки можете да видите в колекциите на Topshop Unique и Dolce & Gabbana, но масово като цяло дамските чанти са проектирани по естествената палитра за този стил.

Дамски чанти с къси дръжки
Тези модели са представени в цялото си разнообразие. И не става дума само за цвета, но също така и за материалите като плат на Kate Spade, дърво на Gucci, кожа от влечуго на Zac Posen и накрая метала на Diane von Furstenberg. Особено запомнящи са дръжките от блестящо сребро на Christian Siriano.

С художествени дръжки
Дръжките не просто помагат да задържите чантата близо до тялото си. Също така са и средство за изразяване. Невъзможно е да си представим улица през 2016 без малки дамски чантички с необичайни дръжки като уникални ремъци, верижки, и дори прозрачни коланчета. Бродерии, инкрустации и дори комбинация от два или повече материала по-спешно няма нищо по – актуално за този сезон.

Comments

comments