Герб ще подкрепи кандидатурата на Красимир Герчев за втори мандат.Хората, обаче поставят под съмнение определението му за успешен кмет

ПП ГЕРБ ще застане зад определените от тях като „успешни кметове“, ще подкрепим отново Атанас Камбитов за нов мандат в Благоевград, Георги Икономов в Банско и Красимир Герчев в Разлог. Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Парламентарната група на партията Цветан Цветанов на среща с новоизбраните общински ръководства на ГЕРБ, която се проведе снощи в Сандански. Основна тема на проведеното събрание бе подготовката за предстоящите местни избори.
„За ПП ГЕРБ е важно да разшири влиянието си и да спечели повече кметове на общински градове, както и да увеличи броя на общинските си съветници. Важно е да направим правилната подредба на листите и те да бъдат отворени за гражданска квота, за хора с авторитет в съответните населени места, отговорни и подготвени”, коментира Цветан Цветанов. Той подчерта, че при разработването на стратегията най-важна ще е местната специфика, за да се постигне най-добър резултат. По думите му, партията ще спази традицията да издига свои самостоятелни кандидати. Зам.-председателят на ГЕРБ призова структурите за пълна мобилизация за местния вот.
Хората в Разлог , обаче негодуват и активно коментират във форумите, че няма да гласуват за своя „успешен“ кмет Красимир Герчев.
„.. идва есен – време е за равносметка – дали безобразията ще продължават и всичко ще бъде старата песен на нов глас или ще има промяна и шанс за нещо различно, събудете се… иначе след това ще има само извинения и оправдания… и пак ще гледаме наглите мутри на тия, които се води, че мислят и милеят за бъдещето на този град, а всъщност оправят само и единствено своя, на протежетата, любовници и роднини живот… обикновеният човек да му мисли, как ще преживее и да им се моли за къшей хляб, докато те тънат в лукс и са на поредната командировка с парите на данъкоплатците. Изберете сами и не се поддавайте на натиск и заплахи – такива естествено ще има – колкото ви се подобри живота досега, толкова ще се подобри и при бъдещо управление с тези, пак ще има локуми за писти, зали и разни други празни обещания, само и само да се захапе кокала…“, коментира разложанин в новинарски сайт.
Това изказване е в пъти по-меко от следващите коментари , които директно обвиняват Красимир Герчев в нечисти практики.“Не само празни обещания дава Кмето Герчев! 100% той изпълни обещанието си да превърне Бане в сметарник, ама и ние с двете Драглищи ще сме по-зле! Всеки ден, тези които работят извън нашите села и децата ни – ученици в Разлог, ще минаваме, покрай бунището, разминавайки се с боклуджийските коли, които ще се въдят като въшки, идващи и от други населени места в югозапада. Как ли потриват ръце сега тия мръсници, Гюров, Герчев, Татарски, Мария Копанарова! Чакат с нетърпение да започнат да крадат пари от боклуците, надявайки се, че никой както досега нема да им държи сметка, но този път парашуто нема да им се отвори. Хората вече не са слепи. Разбраха подлите им намерения.“, казва друг потребител, подкрепен от трети казващ: „Герчев не може да се усети, че един ден, ако прокуратурата разрови нещата той е на пангара, неговият подпис е на всички документи – пуловерчето без ръкави и татарски никъде не се подписват, ама блага е държавната софра, а и тука е като в наркотрафика или играеш докрай или те намират в някой язовир… Едно е важно – народът да покаже, че вече не ги иска, това става само на избори – обещанията и заплахите няма да напълнят джоба и стомаха на обикновения човек, така че мислете като гласувате…“
На есен ще стане ясно, обаче как ще гласуват хората и дали определеният за успешен кмет-Красимир Герчев ще спечели втори мандат или местните ще го лишат от тази възможност, заради натрупаното разочарование.

Comments

comments