ГЕРБ откри предизборната си кампания

14 000 души аплодираха идването на Борисов и викаха „Победа”.
ГЕРБ излъчиха и видеоклип за вижданията на партията за управление в следващите четири години, наблягайки на нуждата от силна икономика и енергетика, както и на клип, анализиращ управлението на кабинета „Орешарски” и преди това.
„Този народ трябва да разбере и всички ние като хора трябва да разберем, че само работа може да донесе пенсии и заплати. Стига с това „държавата я няма” – как така, а кой замърсява природата и хвърля боклука по реките? Затова трябва работа, дисциплина, уважение към противниците. Това каза председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов на откриване на предизборната кампания на партията.
„Последните месеци ни сполетяха много бедствия. Разбира се, бяхме планирали това откриване на кампанията отдавна, а виждате, че то не се прави лесно”, каза Борисов и прикани всички присъстващи в залата да станат и за една минута да почетат паметта на всички загинали при бедствията в страната.
„Само със спокойствие можем да гарантираме стабилност, само това ще донесе инвестиции, бизнеса ще се успокои”, каза още Борисов като заключителна реч на официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ.
„Желая толерантна кампания успехи, надявам се и в другите политически формации да има повече реализъм, да разберат, че са си отишли не заради ГЕРБ, а заради лошо управление, това не е стабилна държава, която всяка година провежда избори. От партия ГЕРБ дадохме 70 хил. лева за помощи и храни. 100 хиляди лева взехме решение да предоставим на кметовете също и сме дали милиони да помагаме за засегнатите от бедствието“, каза още Бойко Борисов

Comments

comments