Ген. Атанасов: Борисов и Цветанов умират от страх, че ГЕРБ ще изгубят изборите

„Искам да му кажа на Борисов да се качи на джипа си и да отиде в Перущица и да види в какви условия живее кметът Ради Минчев“, заяви ген. Атанас Атанасов в интервю за сутрешния блок на Нова телевизия. Припомняме ви, че Ради Минчев бе арестуван заради поискан от него подкуп от 40 000 лв.
„Арестуваният кмет е от ДСБ и е градоначалник на Перущица втори мандат. Абсолютен балон е всичко“, заяви Атанасов.
Минчев, по думите му, живее с възрастните си родители с една къща, строена по времето на соца. Няма нищо луксозно в нея, обясни той. „От няколко месеца в България всичко е избори“, категоричен бе той. Според ген. Атанасов Бойко Борисов и Цветан Цветанов умират от страх.
„През август месец Борисов и Цветанов употребиха всички необходими инструменти да ни убедят да отидем заедно на изборите за президент. Когато всички хора почиваха, в централата на ГЕРБ се смяташе усилено. Гласовете не стигат на ГЕРБ да спечелят изборите за президент“, заяви той.
По думите му, тогава Борисов им казал, че всички ще се обединят срещу тях на втори тур и ГЕРБ ще загубят. Премиерът дори им казал: „Давайте някой генерал от вашите за вицепрезидент и да се обединим“, обясни Атанасов. ДСБ обаче отказали.
Според ген. Атанасов сега всичко е отмъщение. „Днес в България е корупция само тази далавера, в която ГЕРБ не участва“, обясни той. Атанасов съобщи, че в момента ГЕРБ ухажват Ахмед Доган и Корнелия Нинова.
По думите му, сигналите които вади Нинова идват от ГЕРБ. Атанасов е категоричен, че кандидат – президентската двойка на Реформаторите ще отидат на балотаж на президентските избори. Той потвърди, че и след вота от ДСБ ще работят за създаването на нова формация.

Comments

comments