В Сандански днес бе открита нова спортна площадка

В ж.к. „Спартак” днес официално бе открита спортна площадка лично от кмета на община Сандански – Андон Тотев.„Щастлив съм, че продължаваме да реализираме проекти, насочени към спорта и децата на Сандански”, заяви той по повод новата придобивка на града.
Тържествената церемония по прерязване на лентата започна с Общински духов оркестър в присъствието на ръководството на общината, председателя на Общински съвет Сандански, изпълнителят на обекта – „Бетон” ЕООД, живущи и медии. Проектът за „Ремонт и рехабилитация на спортно игрище в ж.к. „Спартак” се осъществява чрез сключен договор с Държавен фонд земеделие по Програма за развитие на селските райони и чрез Местна инициативна група – Сандански и тяхната стратегия за местно развитие – МИГ – Сандански и е на стойност 53 хил. лева.
Благодарение на този проект бяха подменени и ремонтирани оградните пана, бе изградена изкуствена настилка от трева за футбол върху цялата спортна площадка и бяха монтирани две футболни врати с плетени мрежи. Достъпът до спортното игрище ще е напълно безплатен, като е предвиден служител, който да изпълнява своя ангажимент към поддържане и съхранение на обекта.

Comments

comments