Възстановяват щети от бедствия през зимата на 2015 г. на Симитли

17 договора за финансиране със средства от фонд „Солидарност“ на дейности за възстановяване на инфраструктура, засегната от бедствията през периода 30 януари – 4 февруари 2015 година ще бъдат сключени утре, 21 януари. Една от общините, включени в безвъзмездната финансова помощ, е Симитли.

В присъствието на министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и на министъра на здравеопазването д-р Петър Москов ще бъдат подписани договорите.

Те ще бъдат подписани от заместник-министъра и национален координатор на помощта от фонда Деница Николова и представители на изпълнителните органи, които ще бъдат финансирани. Безвъзмездната финансова помощ ще бъде предоставена на Министерството на здравеопазването за извършени ремонтно-възстановителни дейности на „МБАЛ-Силистра АД“, на Агенция „Пътна инфраструктура“ и на общините Доспат, Долни чифлик, Смолян, Ардино, Девин, Сливен, Кирково, Златоград, Благоевград, Тополовград, Крумовград, Симитли, Оряхово, Бургас и Дългопол.

Церемонията по подписването на договорите ще се състои утре, 21 януари 2015 г., от 11.00 часа в залата на четвъртия етаж в сградата на Министерството на регионалното развитие и благоустройството.

Comments

comments