Възможно ли е да получите необезпечен заем?

Заемите без гаранции са с лесен достъп и с много изгодни условия! Когато имате нужда от пари, се случва да опитвате всякакви варианти. Може би се чудите дали ще бъдете помолени от избрания от вас заемодател да представите движими или недвижими гаранции, ако трябва да гарантирате задължението си с недвижим имот, кола и т.н. Всъщност действителността е друга! В наши дни е много лесно да получите достъп до необезпечени заеми, особено след като можете да получите парите онлайн без да напускате комфорта на дома. В допълнение, вие се възползвате от изгодни условия за кредит.

Какво трябва да направите? Изберете надежден кредитор, след като направите собствено проучване и разберете от коя фирма има най-много доволни клиенти в интернет. Изберете препоръчвана кредитна компания и изтеглете лесен за връщане заем!

 

Какво е необезпечен заем?

Това е вид заем, при който:

  • Получавате определена сума пари;
  • Парите се отпускат за установен период от време;
  • Получената сума не изисква представяне на гаранция или залог;

Няма разлики в процедурата за получаване, като кредитите могат да бъдат достъпни както от физически, така и от юридически лица. Те могат да бъдат поискани от банкови, както и от небанкови институции. Те могат да бъдат заявени онлайн или в клона на кредитора. Съществува и възможност за удължаване на срока за плащане, в зависимост от кредитиращата компания.

 

Кой може да получи заем без обезпечение?

Този вид кредит се предоставя на клиентите и в двата случая – когато те представляват   физическо или юридическо лице. Те трябва да отговарят на условията, посочени от кредитора. Всяка компания може да предложи на клиентите различни условия на заем (свързани с възраст, стаж, вид на дохода и стойността му, срок на погасяване, брой искани документи и други).

Източник: tvoiacredit.eu

 

Comments

comments