Волен Сидеров поиска оставката на Румяна Бъчварова

Оставката на вътрешния министър Румяна Бъчварова поиска на брифинг в парламента лидерът на „Атака“ Волен Сидеров. „Тя допусна хулиганстващи елементи пред парламента. А нас ни накараха да застанем зад жълтата линия вчера, когато искахме да направим мирен протест срещу награждването на Марси Рийз с орден „Стара планина“. Има двойни стандарти“, поясни Сидеров.
„Съдебната реформа е начин за осигуряване на свои хора в най-висшите магистратски етажи. Става дума за пълен ажиотаж, имитация на дейност, която ние не можем да подкрепим. Затова и авторите й я обясняват на език, неясен за българския народ,“ каза пред ПИК лидерът на „Атака“ Волен Сидеров.
„Ще подкрепим нов НК за справяне с битовата престъпност, която касае обикновения български човечец. Той иска да му се осигури спокойствие. В случая със така наречената съдебна реформа става дума за съглашателство и прегръдка, между партии, които в парламента го играят на опоненти. Промени в Конституцията не бива да се правят задкулисно. Истеричното бързане от последната седмица е желание да се покаже, че правим някакви реформи пред Европа“, каза в парламента Сидеров.

Comments

comments