Владимир Миленков : Излезте и гласувайте в неделя!Неучастието в изборите има своята цена и тя рядко е в ущърб на системата

Кандидатът за народен представител от „Демократична България “ закри предизборната си кампания с апел към избирателите, в който призова за изборна активност и отговорен и информиран избор.

„В последния ден от предизборната кампания искам да отправя апел към всички – в неделя излезте и гласувайте, това е единственият път към промяната, към която се стремим. Неучастието в изборите има своята цена и тя рядко е в ущърб на системата – напротив. А тя – системата, до момента винаги е побеждавала и предопределяла живота ни, тя изпрати хиляди млади хора в чужбина, тя създаде корупционния модел, който ограби държавата и сега е моментът, в който трябва да кажем „СТИГА“!
Чувството за безалтернативност вероятно е най-доброто политическо оръжие, което настоящата политическа система успя да създаде през последните двайсет години, на това ще разчитата те и в неделя, а ние, този път можем да им развалим плановете.
Гласът няма смисъл единствено тогава, когато не се даде. Ако достатъчно хора не отидат до урните, то грешките при броенето, злоупотребите и контролирания вот надделяват.
На 4 април имаме шанс да си поискаме държавата обратно. На 4 април трябва да изметем това престъпно управление, което дори не чуваше нашия глас, който ехтеше по площадите, не виждаше хората, които ги изпълваха, управление, което ни доведе до срамни позиции във всяка класация.
„Демократична България“ е алтернатива и възможност, подкрепете ни с бюлетина номер ✅1️⃣1️⃣. Тези, които са ме припознали като човек, който може да работи за тях, могат да ме подкрепят с преференция ✅1️⃣0️⃣8️⃣!“, написа Владимир Миленков в своята страница във Фейсбук.

Comments

comments