Висококачествено работно облекло – критериите за съвременна оценка

Нашата компания обръща специално внимание на качеството на продуктите, ние представяме оригинално облекло, което отговаря на европейските изисквания за безопасност на личните предпазни средства.

 

Критерии за оценка на качеството на работното облекло

Оценката на качеството на специалното облекло се основава преди всичко на определяне степента на неговото съответствие с условията на производствената дейност на работниците и служителите. Показателите, характеризиращи качеството, включват необходимите защитни свойства на работното облекло.

Разширеното качество отчита характеристиките на работното облекло по отношение на неговата консумация (експлоатационен живот, практичност, удобство и комфорт). Интегрално качество – възвръщаемост. Качеството на работното облекло може да се разглежда – като комбинация от неговите експлоатационни свойства и потребителска стойност.

 

Основните критерии за оценка на качеството на работното облекло са:

  • защитни свойства, съответстващи на условията за използване на работно облекло
  • качеството на използваните материали: тъкани, аксесоари, конци и други компоненти в съответствие с наложените им изисквания (устойчивост на износване, натоварване при скъсване, потребителски, защитни свойства).
  • качеството на шиене е в съответствие с нормите и изискванията за производството на работно облекло.
  • срокът на експлоатация е в съответствие с приетите в предприятието норми за издаване на работно облекло.

Разбира се, неприятно е, когато след първото измиване боята изплува и при носене бодът внезапно се разпадна … ето защо днес приоритет е работното ви облекло да съответства на общия показател: съотношение на цена и качество.

Ние гарантираме с работно облекло, което предлагаме. То има всичко: – внимателно подбрани материали (аксесоари, конци, плат), гаранция за дълъг експлоатационен живот, предвиден от дизайнерските характеристики, издръжливост , устойчивост на често пране и най-важното – взети са предвид ненадминатите защитни свойства.

Всички представени дрехи отговарят на международните стандарти за качество, особено значение се придава на пълното съответствие на продуктите с всички необходими параметри за защита на безопасността и защита на труда.

В нашето време на големи възможности и високи скорости – работното облекло трябва надеждно да предпазват човек от неблагоприятни фактори и риска от нараняване на работното място – не преследвайте евтиността, не спестявайте здравето на подчинените, направете своя избор в полза на качествени продукти. Потърсете съвет от професионалисти!

Стремим се да гарантираме, че дрехите, които предлагаме, са специални – необичайни, приятни за окото и отличаващи ви от сивата маса на отегчени предложения.

Източник: https://rabotnioblekla.bg/

Comments

comments