Вигенин: БСП влиза във форма

БСП постепенно влиза в добра форма и след шест месеца нещата ще изглеждат по съвсем различен начин. Това заяви пред TV7 бившият външен министър Кристиан Вигенин. Той призова електората на социалистическата партия да не се плаши от социологическите проучвания. Ние имаме големи шансове да спечелим по места, въпреки опитите на дясното пространство да се обедини на национално ниво. Вотът в Сърница показа, че избирателите на Реформаторския блок не припознават като свой кандидата на ГЕРБ, допълни гостът.

Той подчерта, че е важно в общините да стане ясно по какво се различава левият кмет от десния. Нашите хора ще наблегнат на образованието, социалните и комуналните дейности, допълни Вигенин. Сигурен съм, че за София ще има битка, обясни той и каза, че в момента се прави допитване кой да бъде кандидатът за градоначалник на столицата.

Сергей Станишев и Михаил Миков работят добре заедно, няма драма между тях, категоричен е гостът. По думите му в БСП няма съмнение кой е председателят и кой води парада. Ние сме единни, последното, от което имаме нужда, е разцепление, заяви още Вигенин.

Comments

comments