Весела Лечева: Аз се хванах на хорото на Радев, а Нинова избра да се хване на хорото на ГЕРБ и ДПС

„Нинова не спря да приглася и да повтаря дословно тезите на ГЕРБ“
Да, аз се хванах на хорото на Радев, а тя избра да се хване на хорото на ГЕРБ и ДПС, казва членът на Националния съвет на БСП Весела Лечева.

Председателят на БСП в оставка Корнелия Нинова видя кой празнува в щаба в НДК, но пропусна да види, че празнуваха и структурите на партията ни в цялата страна. Да, аз се хванах на хорото на Радев, а тя избра да се хване на хорото на ГЕРБ и ДПС. Доказателство за това е, че цяла кампания Нинова не спря да приглася и да повтаря дословно тезите на ГЕРБ. Тя критикуваше служебното правителство наравно с тях. В ЦИК излъчените от нея представители гласуваха отново с ГЕРБ и ДПС за броенето на разписките.

Ето какво коментира още във Фейсбук Весела Лечева, член на Националния съвет на БСП:

Дни преди балотажа Нинова нападна президента и нито веднъж не призова публично партията да го подкрепи. С всичко това прегази решенията на НС на БСП за подкрепа на президентската двойка. Така предаде интересите на нашите членове и симпатизанти. Излъга и за това, че хора от вътрешната опозиция работели за “Продължи промяната”. Лично аз подкрепих Нинова, когато каза в началото на мандата си, че “за да променим България, първо трябва да реформираме партията”. Пет години по-късно съставът на екипите за преговори, които тя излъчи, показват, че реформа просто няма.

Comments

comments