Вежди Рашидов: КТБ е един оглозган от лъвовете слон!

„КТБ е като един добре отгледан слон в зоопарк, хранен с хубава храна, но идват едни ловци и го гръмват. Тигри, лъвове и чакали го изяждат. Изведнъж идва държавата и казва -я, тук има два зъба, слонова кост, и ги изваждат и тях. Накрая минават лешоядите“. Това сравнение направи пред bTV министърът на културата Вежди Рашидов. Той изгуби 2 милиона лева вложение в банката, които преместил 6 месеца по-рано от ПИБ. Дори лихвите не можах да им взема на тези пари. Да, търся си ги, нормално е всеки да си търси своето, отсече Рашидов и допълни, че е направил цесии, но още не си е спасил средствата.

Колко човека освен мен реваха за парите си, завислете се. Произходът им трябва да се докаже, каза министърът. Той обърна внимание и върху факта, че доста хора с много повече пари от него са имали информация и са си изтеглили средствата.

„Иван Искров е престъпник и мога да го докажа. Били сме приятели с него, пили сме си кафето с него, пушили сме пури, пак може да го направим, защото животът продължава“, посочи министърът.

Comments

comments