Валери Смиленов напуска поста заместник-кмет

Заместник-кметът по културата в Благоевград Валери Смиленов напуска управленския пост веднага след като изтече болничния му, лични мотиви са в основата на решението на Смиленов.

Смиленов ще депозира молбата си следващата седмица, когато изтече болничният му. Той бе заместник-кмет от февруари 2013 година, лично поканен в екипа от градоначалника Атанас Камбитов. И Смиленов и кметът на Благоевград отказват всякакъв коментар около напускането му, слухове ги вкарват в скандал, но не е ясно какво точно се е случило и е определило крайното решение на Смиленов. Валери Смиленов бе и областен управител на Благоевград. Говори се, че кметът Камбитов бил безкомпромисен към гафове, допуснати от служителите му при изпълнение на служебния им дълг. Къде и как е сгафил Смиленов остава загадка.

Кметът отказа коментар на днешното ни питане: Защо напуска Смиленов? От екипа на градоначалника си тръгна и зам. кметът по строителството Стоян Благоев, той бе заменен от Антонета Робева, която показа изключителни резултати в ресора, за който отговаря и получи признанието на обществеността с експедитивните си действия по узаконяването и санирането. В момента строителният отдел на общината е един от най-натоварените и официално бе съобщено, че е работи изключително добре под ръководството на Робева.

Comments

comments