България без цензура откри предизборната си кампания пред десетки благоевградчани

Лидерът на партията: Европа не иска ГЕРБ да управлява България, майките с висше образование ще получават двойни надбавки, неграмотните да не превръщат в бизнес раждането на деца

Втората в листата Мария Календерска: 1 млн. българи живеят под прага на бедността, искам това да се промени
Десеткки симпатизанти и почитатели на „България без цензура” (ББЦ) посрещнаха в Благоевград с викове „победа” кандидатите за депутати от коалиция ББЦ в 1-ви МИР на официалното откриване на предизборната кампания. Салонът на ДТ „Никола Вапцаров” едва успя да побере желаещите да поздравят лидера Николай Бареков, който дойде с фланелка с образа на Левски на гърдите. Привърженици на евродепутата от 5 до 80 години се надпреварваха да разговарят лично с него, десетки искаха да се снимат и с представителите на листата на ББЦ в Пиринско.
„Щастлив съм от вниманието, с което ме обграждате”, каза Николай Бареков. „Хората в Благоевград и региона са сред най-събудените в държавата, на това се дължат и изключитално високите резултати, които ББЦ постигна по време на европарламентарните избори през м. май т.г. в региона. Аз като евродепутат най-отговорно заявявам, че това, което искаме да постигнем в нашите управленски мандати, е работни места за младите българи. Тези хора да останат в страната. „Благоевград, като университетски център, е рекордьор на майки с висше образование – за тях двойни надбавки. За тези, които имат средно образование – нормалните надбавки. А за тези, които нямат и основно, да бъдат така добри и да не превръщат раждането на деца в бизнес. Децата може да ги гледа и държавата, докато вземат образование“, каза лидерът на ББЦ Николай Бареков. „Европа не иска ГЕРБ да управлява България, представителите на тази партия не знаят бъкел английски език, единственото, което знаят, е да лъжат, да дават празни обещания и след това да не си спомнят въобще какво са говорили”, категоричен беше той.

Comments

comments