Букмейкърът на Бет365 – един от най-влиятелните

Букмейкърът на Бет365 е един от най-влиятелните във Великобритания и по света. Основан е през 200г. Ръководството на букмейкъра успя много бързо да разбие европейския пазар. През 2016 г. стадионът на известния футболен клуб Стоук Сити е кръстен на този офис. Това казва много! Следователно залагащите от страните от ОНД също трябва да имат акаунт в този букмейкър в своя арсенал.

Бонуси
Можете да получите своя бонус в веднага след Bet365 регистрацията. Ще получите промо код на посочения имейл адрес, който въвеждате, когато правите депозит за първи път. Това е класически бонус за първи депозит на Бет365 от 100% от депозираната сума. За да го използвате, ще трябва да въведете сумата три пъти за залози с коефициент 1,5. Можете да получите този бонус отново, ако направите първия си залог от мобилния си телефон. Условията са същите.

Има и промоция, при която залагащият получава 5-100% от печалбата при залагане на мачовете от водещите европейски футболни първенства. Има подобна промоция за тенис. Бонусите в Bet365 за футбол и тенис могат да се използват без никакви допълнителни условия.
Теглене на пари
Със сигурност ще можете да спечелите в Bet365. Ще има нужда от оттегляне. За да изтеглите пари от Bet365, трябва да направите следното:

В горния десен ъгъл кликнете върху вашия акаунт.
В падащото меню щракнете върху елемента „Теглене“.

Мобилни залози
За тези, които желаят да залагат на Bet365 от телефон или таблет, се предоставя мобилна версия на сайта. За да получите достъп до него, просто отидете на обикновен сайт от вашето устройство. Системата автоматично ще отвори опростената версия.

Самият процес на залагане е абсолютно същият като на обикновения уебсайт. На началната страница ще видите ред. Горе вдясно има бутон „Вход“, който ви позволява да влезете. След влизане там ще се появи бутон за акаунт, с който можете да попълните акаунта си в Bet365 от телефона си (същия бутон „Депозит“) и да изтеглите средства („Теглене“). След това просто кликнете върху шансовете на желаните от вас залози. В долната част ще се появи купон. Също така е същото като на обикновения уебсайт.

Comments

comments