БСП Разлог с нов лидер в лицето на Николай Дундалов

На конференцията приключила снощи вечерта с мнозинство бе избран Николай Дундалов за прецедател на БСП Разлог в присъствието на Кристиян Вигенин. Другите двама номинирани за поста бяха Галя Адамова и Пламен Ботев.

„Конференцията премина в позитивна атмосфера. Споделих пред делегатите, че Росен Плевнелиев не можа да се прояви като държавник, в критични моменти вместо да обединява, разделяше нацията, накрая дори собствената му партия се отрече от него, макар и с половин уста. Имаме шанс тази година да излъчим истински лидер, патриот, който ще поставя на първо място националния интерес. Това е шанс да започнем нов политически цикъл, в който ролята на БСП ще нараства.“, написа след конференцията депутатът Кристиан Вигенин.

12472344_956863901076208_1713450195180370130_n

След промяна в устава на БСП, Емил Колевичин сдаде поста и на негово място се избра новият председател на местната структура – Николай Дундалов.
Той ще има задачата да убеди симпатизантите си, че БСП Разлог ще бъде истинска опозиция, както и да обедини всички около общите идеи. Николай Дундалов е изключително почтен човек с авторитет и ползващ се със симпатиите на хората в Разлог, така че очакванията за възраждане на партията в града, вероятно бързо ще бъдат оправдани.

Comments

comments