БСП- Разлог откри предизборната си кампания, Кристиан Вигенин пристигна специално за откриването

Структурата на БСП-Разлог откри официално предизборната си кампания пред над 250 души, които дойдоха да подкрепят кандидата за кмет и кандидат съветниците на столетницата в града.
Общинският председател на БСП – Разлог Емил Колевичин пръв поздрави събралите се симпатизанти на партията и им благодаря за подкрепата , която оказват с присъствието си на хората , които имат за цел да донесат промяната в града.
б2

б3
Кандидатът за кмет инж. Пламен Ботев запозна жителите на курортното градче със своята програма, в която водещо място заема икономическото развитие на града и привличане на инвеститори, които от своя страна ще осигурят и нови работни места в Разлог. “ Едно от важните неща е и модернизацията на МБАЛ-Разлог, намиране на възможност за финансиране и подобряване на болничната и спешна помощ в региона, за да бъдат спокойни и сигурни жителите, че във всеки един момент могат да получат адекватна помощ и лечение.“, обясни Ботев. В своите приоритети той е включил и развитието на туризма, чрез подходяща рекламна стратегия , за да заеме Разлог полагащото му се място в туристическият бизнес в страната.
Присъстващите се запознаха и с кандидатите за общински съветници от БСП, които са хора утвърдени в професиите си- доказани специалисти и експерти всеки в своята област и събрани с едничката цел – да бъдат коректив в Обс-Разлог.
б7-001
б8-001
Специално за откриването в Разлог пристигнаха и народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Кристиан Вигенин и Дария Василева- Шлосер координатор на НС на БСП за Благоевградска област. С присъствието си те показаха силната си подкрепа в кандидат кмета и листата на БСП в Разлог, които на 25 октомври ще се борят да променят статуквото.
б5
б4
На откриването бяха представени и кандидатурите на БСП за кметове по села.
б6
В Разлог БСП е с №1 в интегралната бюлетина.

Comments

comments