Бременна жена с “Ауди” се удари в спортен aвтомобил в Благоевград

Два автомобила се удариха късно снощи в Благоевград, единият е управляван от 21-годишна жена, бременна в седмия месец. За щастие, тя не е пострадала, съобщава БГНЕС. Пътният инцидент стана в 22.50 часа в района на Първо студентско общежитие. На кръстовището между улиците “Дойран” и “Славянска” се сблъскват “Ауди” и спортен модел “Фиат”.

Аудито, управлявано от бременната жена, излиза откъм Механотехникума, навлиза в кръстовището и отнема предимството на идващия откъм университета “Фиат”. Следва жесток сблъсък, спирачният път на фиата е над 5 метра. За късмет на бременната водачка, ударът е в предната лява част на двигателния отсек, а не във вратата й. Фиатът се е движел с висока скорост, но е с предимство. Кръстовището, където стана инцидента е рисково. Няма видимост от паркираните пред общежитията и многобройните заведения автомобили.

21-годишната водачка била на кафе и пица с приятелка. Транспортирана е до Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград, където е консултирана, но не е пожелала хоспитализация. Водачът на фиата също не е пострадал.

Comments

comments