Борисов със завой: Ако Радев върне Изборния кодекс, ще подкрепим ветото му

Аз по телефона даже не съм разговарял с Румен Радев, обяви лидерът на ГЕРБ

Ако Радев върне Изборния кодекс, аз ще помоля депутатите на ГЕРБ да гласуват „за“ ветото му. Защото ние ги победихме с лъжите им, с измамите им и с вълшебните им флашки – с близо 6%. Щом това им е толкова важно в момента, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов тази сутрин пред Nova. 

Гост на сутрешното предаване беше бившият социален министър Деница Сачева, но Борисов се включи за кратко по телефона. По думите му ПП непрекъснато лъжат и се опитват да заблуждават хората.

„Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже „Добър ден“, може спокойно да си пуснете лампата“, каза Борисов по повод твърденията на „Продължаваме промяната“ за негови чести срещи с президента Румен Радев.

„Аз по телефона даже не съм разговарял с Румен Радев и един лъжец си позволява да лъже, прикривайки аферите в МВР, аферите в земеделието, аферите с Gemcorp, с газа. Само преди 2-3 седмици президентът Плевнелиев се отрече от тях, сега се отрече и Радев. Малко преди половин година и Слави Трифонов се отрече от тях, Корнелия Нинова – също. Около 200 000 българи също се отказаха от тях“, заяви лидерът на ГЕРБ.

Comments

comments