Борисов отговори на Гешев: На никого не съм се обаждал, никакви листчета не съм пращал

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на твърденията на главния прокурор Иван Гешев, че е получавал обаждания, в които са намесени и семейството му и от името на Борисов му е предлаган посланически пост.

„Като какъв и в каква позиция ще предложа посланически пост? Посланиците се назначават от президента. Нито съм говорил, нито на прокурор съм се обадил, който и да е било, освен на него, когато стана атентата – да изразя съчувствие и загриженост и молба да намерят извършителите. И съчувствие към семейството – защото този, който си позволи да плаши семейството, той е боклук. А да наречеш избраниците на народа политически боклук, това не е коректно. На нито един прокурор и съдия не съм се обаждал, никакви листчета не съм пращал“, каза Борисов.

Борисов коментира, че не се плаши от повторен арест, защото подкрепата на хората е видна. Допълни, че очакват резултати от заявеното от Гешев в интервюта, че до две-три седмици по знакове дела ще има резултат.

„Казали сме същото, което и останалите партии. Защо се озлобява срещу нас, не знам, но ми прави впечатление, че подминава другите партии. В нито едно от изказванията му не съм се разпознал“, каза още Борисов.

Comments

comments