Борисов към журналистите: Не бъдете на 112-то място, а извадете кадрите преди една година

Не подкрепяме измислиците, че ще има зелен сертификат за Министерски съвет, но друг път, за парламента, но след 20 дни. Всички вие казвахте колко е хубаво. Това коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов.

„Когато Възраждане бяха окупирали МРРБ всички вие казахте колко хубаво било на протеста, а те чупят и трошат. Който сее ветрове, жъне бури. Или когато вървяха до Радев бяха готини. Те са друга партия, имаме различни тези, направили си протест и изведнъж станаха лоши. А защо преди година бяха добри. Не бъдете на 112 място, а извадете кадрите преди една година“, посъветва медиите Борисов.

Запитан за оставката на Цацаров, Борисов посочи, че от една страна ще си отдъхнат кметовете на ГЕРБ. Не може да не ви прави впечатление, че КПКОНПИ е при кметовете на ГЕРБ и в нито едно кметство на ДПС, на БСП, нито на ИТН, нито при „Да, България“.

„От една страна добре, от друга страна антикорупционната комисия незабавно да се събере и да изслуша Цацаров и ДАНС за обвиненията, които има към него, това предлагам“, заяви Борисов.

„В момента започнаха да чегъртат не само ГЕРБ, а и хора на Радев. Сега пътят на Копринката е затворен и се готви друг път, тъй като досега назначаваха само хора от Хасково“, посочи Борисов.

 

 

 

 

 

Източник: eurocom.bg

Comments

comments