Благоевград с концерт и базар в помощ на Крум Николов от Петрич

1112-1-640x438

Благотворителен концерт и базар за Крум се организира в Благоевград. Събитието ще премине под мотото „Заедно За Крум“, по идея на рапъра DimOFF от Симитли. Той, заедно със свои колеги изпълнители и петричкото сдружение „ЗАЩОТО МОЖЕМ“, обединяват сили да помогнат на Крум от Петрич.

Концертът ще се състои на 15.12.2018 г. (събота) в зала „Пейо Яворов“, град Благоевград с начален час 18 часа. Сдружение „ЗАЩОТО МОЖЕМ“ организира благотворителен базар, преди старта на концерта с ръчно изработени коледни играчки. Участие ще вземат изпълнителите – БНР, Gangsta Man & Chaliani, Krls Riska, Adriana Avior, Briella, Робeртo Атанасов и DimOFF.

През лятото Крум и още двама младежи бяха пометени от дрифтиращ автомобил. Трагедията се разигра на тротоар в Петрич. След инцидента Крум изгуби крака си. 63 000 евро – това е цената 18-годишният Крум да проходи отново. Тази сума обаче е непосилна за семейството му.

С подкрепата на близки, познати, роднини, сдружения и граждани семейството на Крум Николов от петричкото село Първомай събра до края на ноември в дарителската сметка за направата на протеза близо 50 000 лв. За направата на протезата, обаче са необходими още близо 76 000 лева.

Comments

comments