Благоевград подкрепи Мишо

Благотворителен концерт в подкрепа на ученика от НХГ „Св. Св. Кирил и Методий” Михаил Николов събра стотици благоевградчани в зала „Пейо Яворов”.

В препълнената зала струеше емоция, а всяко от изпълненията на сцената бе с пожелания към Мишо да се оправи. Изпълнението на възпитаниците на НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ „Вечерай Радо” развълнува всички. Кулминацията в концерт- спектакъла бе хорото, което извиха приятели, съученици и близки на Мишо, при изпълнението на председателя на пенсионерския клуб в кв. „Еленово” Павлина Теова.

Феерия от музика, танци и песни поднесоха Стоян Джельов, Надя Андонова, Стойка Германова, Павлина Теова, Христо Бачев, сестри Филатови, Ивана и Иван Дякови, семейство Пищолски и ученици от Националната хуманитарна гимназия. Благотворителната проява е в подкрепа на 18-годишния Михаил Николов, ученик в хуманитарната гимназия. Михаил е прикован към леглото след скок в плитък басейн от високо, вследствие на което момчето счупва вратен прешлен.

На входа на зала „Яворов” бяха поставени две кутии за събиране на средства. Всеки желаещ да помогне, получи ръчно изработена картичка от съучениците на Мишо, от доброволци в Български червен кръст- Благоевград, които активно участват в инициативата за събиране на средства. Концертът бе организиран от община Благоевград, БНР – Радио Благоевград, НХГ „Св. Св. Кирил и Методий“ и Български червен кръст- Благоевград.

Comments

comments