Благоевградчанка намери пластмасово парче в закупено варено-пушено пилешко роле

Благоевградчанката Елена Тодорова ни изпрати снимки, които сподели и с всичките си приятели в социалната мрежа, за да ги предупреди за опасността , която крият колбасите продавани в местните магазини.
Днес тя закупила варено-пушено пилешко филе от хранителен магазин в близост до градската градина в Благоевград и ето какво открила вътре:
2


3
4
1

„Скъпи приятели предупреждавам ви внимавайте когато си купувате ВАРЕНО ПУШЕНО ПИЛЕШКО РОЛЕ! Може да ви убие! А аз с удоволствие ще си пазя вкусното пластмасово парче.“, написа като предупреждение към приятелите си Елена.
Тя е написала и следният имейл до производителя на колбаса, след разговор по телефона със служител на фирмата , който поискал снимки :“Добър ден! Преди малко говорих с вас и се разбрахме да ви изпратя снимки на злополучната шунка. Моля, обяснете ми, защо открих пластмаса във вашето ВАРЕНО ПУШЕНО ПИЛЕШКО РОЛЕ? Не само можеш да си счупиш зъб с нея, но може да има и доста по сериозни последици за обикновения потребител, който просто е желал да се нахрани. Моля, работете по-внимателно и разберете, че на първо място е опазването на здравословното състояние на човека потребител. Закупих от вашата шунка, защото не са описани така, наречените Е-та. Но вече се чудя кое е по-вредно Е-та или пластмаса с такива размери. Дано управата да вземе съответните мерки, за да не се повтарят тези неприятни ситуации. Аз лично съм разочарована и огорчена.“ До момента, обаче все още няма отговор от фирмата производител. При получаване на каквото и да е обяснение от тях, Елена Тодорова ще го изпрати и на нас , за да информираме всички, какво се случва след като намерим подобно нещо в продукт , който сме закупили.

Comments

comments