Благоевградчани се обединяват да спасят живота на 30-г. таксиметров шофьор Стойчо Кръстев

Благоевградчани се обединиха да помогнат на 30-годишния си съгражданин Стойчо Кръстев. Младият мъж бе транспортиран в петък от болница ПУЛС в турската клиника Florence Nightingale в Истанбул, където вече са започнали изследвания за назначаване на лечение. През май т.г. лекарите му поставят диагноза латерална амиотрофична склероза и препоръчват спешна трансплантация на стволови клетки. Семейството не разполага с нужните средства, а болестта при Стойчо се развива твърде бързо. Сестра му Александра активира дарителска кампания, в която стотици благоевградчани продължават да се включват. Първоначалната сума, необходима за транспортирането с линейка и престоят в турската клиника, бе събрана, но за лечението му ще са нужни още средства.

Стойчо Кръстев е баща на 8-месечно момиченце. Да помогнем да се радва на дъщеричката си, призовават организаторите на дарителската кампания.

Десетки кутии са поставени в големи и малки магазини, табаци и кафенета в Благоевград и селата, както и в Петрич, с карта PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut, https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-stoicho.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG76BUIN95611000711184

BIC: BUINBGSF

Титуляр: Фондация ПАВЕЛ АНДРЕЕВ АНДРЕЕВ, основание ДАРЕНИЕ ЗА СТОЙЧО.

Comments

comments