Благоевградският коафьор Александър Филипов, създаде първата по рода си колекция „ Еуфория“

Александър Филипов е едно от най-популярните имена в сферата на коафьорството в Благоевград.Той се занимава с фризьорство повече от 11 години в Благоевград , където и в момента работи и предава уменията си на безброй желаещи да се занимават с тази професия.Има две години специализация в Лондон , участия в многобройни престижни семинари и обучения в страната и чужбина.Александър е завършил академиите на ALFAPARF MILANO в Италия ,в Дъблин и Барселона.От четири години талантливият фризьор е част от екипа на CHRISTIAN OF ROMA,бранда ALFAPARF MILANO, като фризьор и преподавател.
Наскоро Александър Филипов представи първата си лична колекция , която нарече
„ Еуфория“, тя е предназначена изцяло за професионалисти в необятната област на фризьорството.В нея той демонстрира стъпка по стъпка , някои от най-актуалните модни тенденции в потстригването и боядисването , представени по неговият уникален и различен начин на работа.Младият коафьор е първият осмелил се да представи подобна лична колекция, която за негова радост пожъна огромен успех.Колекцията е събрана в списание , в което освен зашеметяващите резултати , може да видите и стъпките , по които е достигнат крайният резултат, заслуга за прекрасните снимки има младият фотограф Борислав Данчов от Фото „ Свят“. Иновационната идея на Филипов буди възхищение в клиентите и учениците му, тя е доказателство за високият му професионализъм и отдаденост на работата.
„ Когато за първи път разгледах колекцията на Сашко и имах възможност не само да видя крайният резултат , но и начин по който е постигнат, бях сигурна , че съм избрала най- добрият фризьор. Каквато и промяна да искам да направя съм сигурна,че ще се получи,защото съм в най-добрите ръце“ , каза Петя Христова, клиентка на Александър.
За всички , които искат да направят промяна в прическата си и да бъдат сигурни , че крайният резултат ще бъде зашеметяващ, може да посетите AF Beauty salon , който се намира на ул. Христо Смирненски 19 в Благоевград. Там могат да го намерят и тези ,които имат желание да научат изкуството на фризьорството от един истински професионалист.

Comments

comments