Би Би Си пусна риалити от Слънчев бряг

Биг Брадър следи английски тийнейджъри, които са на море в Слънчев бряг. Става въпрос за реалити на трети канал на Би Би Си, което се казва „Слънце, секс и недоверчиви родители“ и върви вече пети сезон, пише „Стандарт“. В него телевизията показва приключенията на 19-годишната фигуристка Клоуи и нейната най-добра приятелка Бек, които са на ваканция у нас. Други персонажи в реалитито са 25-годишната Къртси, която е без една ръка, и нейният приятел Джеймс.
Любопитното е, че докато младите купонясват, родителите им, които също са у нас, ги наблюдават през лаптопите си. Това всъщност е капан за деца, който е направен от техните семейства. Приключенията започват още с кацането на летището в Бургас. Клоуи и Бек не се отчайват от бурята и успяват да стигнат до хотела. И веднага си намират компания за пиене. Кърсти и Джеймс също започват алкохолния си тур веднага щом слизат от автобуса в Слънчев бряг. По същото време в друг хотел се настаняват майката Лиз и бабата на Кърсти, както и майките на Клоуи и Бек. Вечерта замаяната от алкохола Клоуи изгубва пътя към хотела и започва да си говори с храстите и пътните знаци. Бек я търси и по чудо я намира, въпреки че също е много пияна. Кърсти и Джеймз се забавляват, като стрелят с въздушна пушка на стрелбище, а наградата им е бутилка ракия. После продължават да обикалят всички кръчми. На сутринта махмурлукът е тежък и героите не помнят нищо от нощните си подвизи.

Най-интересната част от филма на Би Би Си е срещата между родителите и децата. Майките на Бек и Клоуи шокират своите наследници с появата си в хотела им. Опитват се да разговарят с тях, но без резултат. Майката и бабата на Кърсти са шокирани от видяното на лаптопа. Но до края на ваканцията прощават на дъщеря си.

Comments

comments