Бивш шеф в МВР с теории: Сашко е отвлечен от педофил или майка си

Все още се работи по т.нар горещи следи – бързи оперативно-издирвателни мероприятия. За съжаление няма резултат. Това заяви пред БНТ бившият директор на служба „Издирване” в МВР Красимир Занев относно 12-годишният Сашко от Перник, който изчезна в петък (11 ноември).

Трябва да се включват и ловците, тъй като съсловието е със 150 000 представители, за да могат да претърсят по-отдалечените райони, каза още той.

За мен се касае за отвличане, тъй като досега трябваше детето да бъде намерено. Нека следствието да провери комуникацията и отношенията между майката и бащата. Има информация, че майката е искала да вземе детето преди, а бащата не го е давал. Тя не се намира в България и нищо чудно тя да е организирала, чрез други хора, отвличане, допълни експертът.

Възможно е детето да е отвлечено и от педофил. Сашко е обявен за национално издирване, но представете си, че са възрастни хора са го настанили в техния дом. Има много хора, които не гледат новините. Дано детето е живо и здраво, дано издирването продължи в този дух, коментира Занев.

Comments

comments