„Биволъ“ осъди кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев и Канал 3 за клевети

В интервю за близката до депутата на ДПС и олигарх Делян Пеевски телевизия „Канал 3“, кметът на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев наклевети, че е „рекетиран от директора на „Биволъ“ Асен Йорданов, главния редактор Атанас Чобанов и сътрудника им Стоян Тончев“. 

Ето какво съобщава Биволъ на страницата си във Фейсбук:

Биволъ спечели на 2-ра инстанция делото срещу Кмета на Поморие от ГЕРБ Иван Алексиев /субект на наши разследвания, спр. Архив Биволъ/ и собственика на кАнал 3 – „Елит Медиа България“ ЕООД.
Алексиев и кАнал 3 бяха осъдени заради гнусните клевети срещу Биволъ и екипа ни, че сме рекетьори и разследванията ни били мотивирани от лични интереси. Абсолютна и брутална лъжа, обида и клевета, заради която свинските марионетки и ла.нометки ще си получат заслуженото!
Оттук нататък предстои верижно завеждане на дела срещу всички свински медии, които повтаряха и тиражираха клеветата „рекетьорите от Биволъ“! Ще бъдем наистина безмилостни, защото Биволъ ПОМНИ и никога НЕ ЗАБРАВЯ. Освен това сме едни много търпеливи хора и умеем да търсим постоянно и да чакаме Справедливостта!
Не всичко е обречено в Съдебната ни система, когато има доблестни магистрати, които не страхуват Пеевски, а имат морала и съвестта на истински законопазители!
Адмирации и за адвокат Георги Атанасов!

Снимка на Биволъ.

 

Comments

comments