Беновска вижда Бойко в ролята на обединител, Диков смята, че говори глупости

Беновска, къде са ти розовите очила? С тази реплика журналистът Сашо Диков посрещна колежката си Илияна Беновска в сутрешното студио на Нова телевизия. Недолюбването между двамата отново изпъкна на фона на темата за оневиняването на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, както и избора на новия шеф на ВКС. „Може би ще кажа нещо скандално. Навсякъде се подслушва. Докато не оправим общото, голямото, докато не разбием тази симбиоза между магнати, магистрати и политици, ще е така“, заяви Беновска.

Беновска не изрази категорично мнение кой от двамата кандидати за шеф на ВКС – Панов или Панова е бил по-добър. „Бойко Борисов в момента се опитва да играе ролята на обединител“, заяви журналистката.

„Ама какви глупости говориш?“, прекъсна я Диков.

„Моля те, не давай квалификации и не ме прекъсвай“, обиди се Беновска.

„Добре, неумности говориш. Ама на кого е обединител Борисов? На трима човека! “, разпалено заяви Сашо Диков.

„Като говорим за Цветанов, защо не говорим за Алексей Петров и делото „Октопод“? Колко години този човек ще преживее в обвинение, че е виновен? Колко години ще трябва да оцелее в среда, в която е невъзможно да работи. Тази съдебна система дава всякакви възможности за разчистване на сметки“, коментира Илияна Беновска.

Comments

comments