Беласица и Оборище с голово реми

Много добър мач изиграха футболистите на Беласица Петрич и Оборище Панагюрище на добре подготвения терен в село Лебница и завършиха без победител 2:2.

През първата част на срещата в отделни моменти по-добре стояха футболистите на Беласица, но липсата на точен мерник бе причина да не се стигне до отбелязване на гол.

В 23-ата минута Борислав Карамфилов при бърза контраатака на символичните гости се оказа най-съобразителен и изпрати топката в мрежата на Беласица за 0:1. На три пъти по-късно Красимир Шапкаров, Атанас Димитров и Любо Танев обстрелваха опасно вратата на Оборище, но вратарят Иван Иванов не допусна топката да се оплете в мрежата му.

През втората част на мача наставникът на Оборище Емил Велев изведе нов състав. Васил Тачев беше на върха на атаката и бе постоянна заплаха за отбора на петричани. В 64-та минута Владимир Кабранов изведе Атанас Димитров и последният със страхотен шут изпрати топката в далечния ъгъл за 1:1.

Само след още три минути образцова атака на Беласица завърши с гол на Красимир Шапкаров за 2:1. Четвърт част преди края на контролата при атака на Оборище Тачев от близо изпрати топката в мрежата на Благой Стоянов за 2:2.б

Comments

comments