БГ Роналдо си тръгна от Черно Море,отива в Ботев

Черно море се раздели с централния бранител Даниел Златков, известен с прякора си БГ Роналдо. Днес двете страни разтрогнаха договора по взаимно съгласие.
Причината за раздялата по всяка вероятност е, че Златков не оправда доверието на треньора Георги Иванов и след поредица от слаби игри, Гонзо се отказа от услугите му. Златков пък предпочете да си търси нов отбор, отколкото да стои на резервната скамейка.
27-годишният защитник подписа с „моряците“ в края на юни, като бе гласен от Георги Иванов за партньор на Пламен Николов в центъра на отбраната.По-късно днес ще се присъедини към Ботев Пловдив.
През последните два сезона Златков носеше екипа на „жълто-черните“, като записа 33 мача за пловдивчани.
Това лято той напусна изненадващо канарчетата заради неразбирателство с Николай Костов и отиде във Варна, но там изигра само четири мача преди в последния ден на трансферния период в България да избере пътя към Пловдив.
Даниел Златков е роден на 6 март 1989 година в Благоевград. Висок 189 см. Юноша е на Пирин Благоевград, а след това преминава през отборите на Пирин ГД, Миньор Пк, Славия, турския Болуспор и Ботев Пд.

Comments

comments