Бащата на Ани: Моят приятел Ники ми е съучастник

Според информация, нови следи или опит за тяхното прикриване е направил с показанията си бащата на Ани. Той заявил, че в чудовищното престъпление е забъркан и приятелят му Назиф Ахмедов, познат като Ники. За първи път тази версия излиза от устата на заподозрения, който до момента твърдеше, че само е споделил как я е разфасовал на приятеля си. След като и двамата родители вече забъркаха въпросния приятел, възможно е следователят да поиска да го разпита.
“Детето е починало от патологична причина или нещо друго, което в момента не можем да кажем публично”, каза в изявление за медиите адвокатът на 27-годишния Станислав Бакърджиев. Според Панайотис Хрисикакис, заподозреният е отговорил на всички въпроси на следователя. Продължават отричанията, че е убиец на детето си.
В същото време анонимното писмо пристигна в ръцете на съдия-следователя, което насочва към версията, че убиецът или убийците са замесени в канал за педофилия или трафик на органи.
„Сава /Станислав/до теб съм!“, каза майката на 27-годишния в краткото тет-а-тет, пред офиса на следователя, а той й отговори въздушна целувка.
Междувременно преди дни стана известно видеоо, в което той пазарува с дъщеричката си и от охранителните камери се вижда на няколко пъти как я обгрижва с милувки и я заставя да помаха с ръчичка на продавачката за довиждане.

Comments

comments