Банско почна подготвка в снега

Отборът на Банско започна също своята предсезонна подготовка, независимо от дебелия сняг, който достига почти 50 см. От отбора си тръгнаха Ели Маркес, Георги Ставрев, Николай Хаджиниколов, завърнал се в „Пирин Разлог, Марио Димитров, Цветан Варсанов и Красимир Илиев. Отсъстваха и първите сигурни трансфери за новата кампания – нигериецът Жегади Самсон и уругваецът Матиас Херера, които са първите чужденци, обличали екипа на Банско. Двамата ще пристигнат в края на тази седмица, след като помолиха за малко по-дълга ваканция, за да се приберат у дома.
За сметка на тях на стадион „Свети Петър“ първа тренировка направиха, преминалият през Несебър, „Академик“(Свищов) и „Оборище“(Панагюрище) нападател Стоян Кадифчин, който е добре познат на старши треньора Петко Медвецки още от времето, когато бе юноша на „Левски“. Своят шанс за пробив при козлите ще пробва и юношата на ЦСКА Тони Стоичков. Ново име бе и това на подвизавалият се във „Велбъжд“(Кюстендил) халф Антонио Илиев и юношата на Монтана Марио Благоев, който може да бъде използван в дефанзивен план и в средата на терена. На стадиона бе забелязан и титулярният вратар на „Пирин“(Гоце Делчев) Ангел Юсев, който не се съблече за първа тренировка, но и не присъстваше на тренировката на досегашния си тим.
Както се очакваше трето завръщане на стадиона в града под Тодорка направи Атанас Чепилов. Слуховете за завръщането на още един футболист в състава също се оказаха верни, след като Любомир Витанов се яви на първото занимание на отбора вместо на Градския стадион в Гоце Делчев за първа тренировка с досегашния му отбор „Пирин“. Петър Лазаров и Ахмед Адемов успокоиха клубната управа и треньорския щаб с появата си на дебютната за 2017 тренировка, след като преди това бяха пращани според различни информации в „Ботев“(Враца) и „Царско село“.

Comments

comments