Банско започна с 23-ма и нов треньор

DSCN8954

Отборът на Банско стартира подготовка за новия сезон в Б група. с 23-ма футболисти и нов член на треньорския щаб в уреченото време и уречения час с нов наставник- Петко Медвецки и изпълнителния директор на клуба Йордан Баряков. По-рано през деня отборът бе напуснат от старши-треньора Иван Атанасов .
Очаквано отборът излезе без преминалите в новаците в „А“ група Георги Кременлиев – „Дунав“(Русе) и Илия Мунин – „Верея“(Стара Загора), а така също Красимир Николов, който също има оферта от „Верея“. Нямаше го и Атанас Чепилов , а така също заминалите за Англия Благой Родов и Марио Атанасов. Очакванията не се сбъднаха и на стадион „Свети Петър“ не дойде титулярният до скоро страж на тима Александър Стоянов, чийто договор изтича в края на месеца и има оферти от други отбори.
На линия бяха игралият за последно в „Пирин“(Гоце Делчев) Ахмед Адемов и Джейхан Зайденов, който през пролетта се подвизаваше с екипа на изпадналия от „Б“ група „Септември“(Симитли). Заедно с тях бе и още един бивш играч на неврокопчани и „Септември“ Абди Абдиков, който е опция за решение на въпроса с вратарския пост.
Първата контрола и дебют за новия наставник на козлите ще бъде на 28-ми юни със Созопол в Банско.

Comments

comments