Бабата-серийна убийца от Русия е яла белите дробове на жертвите си?

Възрастната баба-сериен убиец, чийто самопризнания шокираха цяла Русия (а и международната общественост), е напълно възможно да е яла части от своите жертви, съобщиха от руската полиция. 68-годишната Тамара Самсонова е убивала и обезглавявала своите жертви в течение на две десетилетия. Жената, получила прякора „бабата-изкормвач”, с подробности е описвала своя таен живот в личен дневник на руски, английски и немски, скрит сред книги за черна магия и астрология.
Пенсионерката бе арестувана миналата седмица, след като камера за наблюдение я засне как изнася останките на жертва от жилището си в Санкт Петербург.
Към момента детективите подозират, че бившата служителка в хотел е изяждала части на жертвите си, които тя насичала на парчета. По-конкретно, Самсонова е имала склонност да изважда и изяжда белите дробове на убитите. Попитан, дали тя е канибал, източник от полицията не е изключил тази възможност. Други източници от Следствената комисия на Русия потвърждават, че от телата на жертвите са били изваждани вътрешните органи, най-вече белите дробове.
Впрочем е станало известно, че последната си жертва Тамара е уморила, като й дала смъртоносна доза приспивателни и я е разрязала с трион, докато жената още е била жива. Старши следовател Михаил Тимошатов казва: „Тамара Самсонова казва, че първо е приспала своята жертва, след което я е разрязала на парчета”.
Разследващите случая в Русия сравняват написаното в дневника на ужасите с известни случаи на неразкрити убийства в града, при които жертвата е била разчленявана. Преди 12 години на същата улица, на която живее убийцата, е бил намерен обезглавен и с отрязани крайници мъж. Доказателства, сред които и визитка на убития, намерени в апартамента на бабата, сочат, че старицата е извършителя на ужасното убийство.

Comments

comments