Асен Бербатов на съд, за продажба на наркотици

Братът на футболната ни легенда Димитър Бербатов – Асен е обвинен в продажба на кокаин. Преди дни прокуратурата внесе обвинителния акт в съда в Благоевград.

Бербатов е бил заловен на два пъти да продава дрогата в областния център. На 8 ноември 2012 г. около 19 ч той е бил хванат да пласира 0,62 грама кокаин на благоевградчанина Б. В. на централната търговска улица. На 15 март 2013 г. в 21 ч пък е продал за 90 лв. на А. А. 0,87 грама кока пред местна дискотека. Общата стойност на пласираната дрога е около 270 лв.

Срещу Асен има и второ обвинение, че на 30 януари, на рождения ден на брат си, е хванат да управлява колата на съпругата си „Сеат“, без книжка. Тя му е била отнета за предишно нарушение от пернишките полицаи.

През декември м. г. известният благоевградчанин бе осъден на първа инстанция на 1 г. условно и 2000 лв. глоба от районния съд в Дупница, отново за притежание на 19 грама кокаин. Дрогата бе открита при полицейска акция на главен път Е-79. В детското столче на момченцето му, поставено в колата, антимафиотите намериха наркотика. Бербатов обжалва присъдата си пред окръжния съд в Кюстендил.

Comments

comments