Арестуваха касапина от Бургас!

Полицията задържа нападателя на 27-годишната бургазлийка, която бе прободена с нож, съобщиха от ОД на МВР-Бургас. В резултат на бързите съвместни оперативно-издирвателни действия на служителите на сектор “Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас и Второ Районно управление – Бургас е задържал извършителят на деянието, причинил тежка телесна повреда на 27-годишната жена с инициали Г.Г. от Бургас.Нападението е осъществено около 08,25 часа тази сутрин чрез намушквания с нож в областта на гърдите и корема, вследствие на което жената в много тежко състояние е настанена в отделение “Реанимация’’ към МБАЛ – Бургас. Това е 33-годишен мъж с инициаки И.Ц. от Бургас, криминално проявен от Бургас, бивш съпруг на жертвата. Констатирано е, че между двамата възникнало спречкване, като И.Ц. подгонил Г.Г. и застигайки я в района на парка в к-с „Славейков” започнал да й нанася безразборни удари с нож. След деянието 33-годишният бургазлия се укрил, изоставяйки жертвата си в безпомощно състояние. Жената е открита от случаен гражданин, който своевременно алармирал полицейските служители.

Към момента И.Ц. е задържан за срок от 24 часа. По случая в сектор “Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас е образувано досъдебно производство.

Лекарите в МБАЛ-Бургас продължават да се борят за живота на 27-годишната Галина Д., която тази сутрин беше намушкана с нож в жк „Славейков“. Бургазлийката е в операционната вече повече от час, съобщиха за „Флагман“ от лечебното заведение.

Младате жена е с над 10 прободни рани по цялото тяло. Буквално е била накълцана, като е мушкана в гърдите, корема, гърба и ръцете. Състоянието й е много тежко заради сериозната кръвозагуба.

Comments

comments